MAKERS

Jan Steen Hout Werk is een meubelmakerscollectief gehuisvest in de Eerste Jan Steenstraat 83, Amsterdam. Verschillende jonge meubelmakers hebben eind 2015 hun krachten gebundeld, en produceren sindsdien al uw houtwerk vanuit de prachtige werkplaats in de Pijp.

Fabian Titus Wijdeveld 

Fabian Wijdeveld is all-round houtbewerker. Opgeleid tot architect en stedenbouwkundige aan de T.U. Delft, en na omzwervingen langs meerdere architecten-bureaus, onder andere in Suriname, begon Fabian in 2011 aan de vooropleiding van de Rietveld Academie en aan de meubelmakersopleiding aan het H.M.C. te Amsterdam waar hij Boris leerde kennen. Gedurende deze opleiding werkte hij als timmerman in de bouw. Eind 2015 heeft Fabian de meubelmakerswerkplaats aan de Eerste Jan Steenstraat nummer 83 overgenomen en sindsdien richt hij zich volledig op het meubelmakersvak.

Boris Campelo de Medeiros

Boris Campelo de Medeiros, 40 jaar, vader van Lucca Jan, is opgeleid tot ICT- technicus, en had vijf jaar lang een eigen bedrijf in sign-making en belettering in Brazilië. In 2007 deed de liefde hem naar Nederland verhuizen. Hier werkte hij als timmerman in de bouw alwaar zijn interesse ontstond in het meer verfijnde timmerwerk. In 2012 begon Boris aan de meubelmakersopleiding aan het H.M.C. te Amsterdam waar hij Fabian leerde kennen. Hij wist steeds meer meubel- en interieuropdrachten binnen te slepen. Sinds dag één maakt deel uit van meubelmakerscollectief Jan Steen Hout Werk.

 

ea.jpg